10 de junio de 2008
10.06.2008
A partir de l'11 de juliol

Telefónica comercialitzarà a Espanya el nou iPhone 3G

10.06.2008 | 12:56

Telefónica comercialitzarà a Espanya el nou iPhone 3G a partir de l'11 de juliol que ve, després d'arribar a un acord amb la companyia estatunidenca Apple, ha informat avui l'operadora, que ja distribueix aquest dispositiu al Regne Unit i Irlanda.

El nou iPhone 3G es vendrà en les botigues Telefónica de tot Espanya, en més de 1.000 punts de venda en una primera fase, i en primer lloc a Madrid en la nova botiga 'Flagship' que s'inaugurarà els primers dies de juliol al carrer Gran Via.

El president de Telefónica, César Alierta, ha destacat que el nou iPhone 3G afegeix noves funcionalitats encara més avançades i innovadores que el seu predecessor, motiu pel qual ha confiat que serà un èxit, de la mateixa manera que ho ha estat al Regne Unit i Irlanda amb Telefónica O2.

Per la seva banda, el conseller delegat d'Apple, Steve Jobs, s'ha mostrat satisfet amb el fet de treballar amb Telefónica per portar l'iPhone a Espanya. "No podem esperar per posar en mans del major nombre de persones de tot el món aquest revolucionari telèfon mòbil", va dir en la trobada amb desenvolupadors que Apple farà a San Francisco.

L'iPhone 3G combina totes les característiques revolucionàries del iphone, amb l'afegit de la xarxa 3G, i és dues vegades més ràpid que la primera generació de l'iPhone. A més, porta inclòs un GPS per integrar serveis mòbils basats en la localització, el programari 2.0, que incorpora suport per a Microsoft Exchange ActiveSync, i hi funcionaran centenars d'aplicacions de tercers desenvolupades amb l'SDK iPhone.

El nou dispositiu utilitzarà la xarxa mòbil 3G i la infraestructura wi-fi de Telefónica a Espanya, amb velocitats de descàrrega de les dades de 7,2 Mbps per a la xarxa mòbil HSDPA, i amb més de 2.000 zones sensibles en la de tecnologia wi-fi.

A més, amb el nou dispositiu d'Apple, la base de clients 3G de Telefónica continuarà creixent a Espanya. Ja en el quart trimestre del 2007 Telefónica ha estat l'operador que més clients 3G ha incorporat, i actualment té més de 4,2 milions de dispositius.

Els clients mòbils Telefónica a Espanya i d'altres companyies que operen en el mercat espanyol que vulguin ser informats sobre on, quan i a quins preus adquirir els nous iPhone podran registrar-se pròximament en 'www.movistar.es/iphone'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine