16 de junio de 2008
16.06.2008
Institut de Cultura

Olot celebra el Dia de la Música amb les actuacions de Les Kioscoeurs, Set de Folk i Odea

16.06.2008 | 21:28

L'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot ha programat un seguit de concerts i espectacles amb motiu de la celebració del Dia de la Música el pròxim 21 de juny.

Des de les dotze del migdia i fins a les deu de la nit es podran veure dos espectacles de la companyia francesa Les Kioscoeurs i les actuacions dels grups olotins com Set de Folk i Odea i l'espectacle poètic ideat per les olotines Mercè Domènech i Esther Roca titulat 'Ahir encara era primavera'. Els espectacles es faran entre el Firal i la Plaça Major, la plaça Rector Ferrer i la plaça Campdenmàs.

Els encarregats d'obrir la celebració seran els francesos Les Kioscoeurs, que amb l'espectacle 'Tou près' convidaran a escoltar als assistents un concert íntim i còmic i amb una sensació inigualable des d'una glorieta de música de deu metres quadrats que es desplaçarà pel carrer com si fos una motxilla. Per aconseguir sentir les notes, però, els més curiosos hauran d'entrar a dins del que sembla una estranya tortuga de roba amb llistons de metall i cuirassa d'acer. L'espectacle es farà entre el Firal i la plaça Major.

A les set de la tarda, els olotins Set de Folk, acompanyats per Odea, oferiran un concert conjunt amb un repertori elaborat expressament per a l'ocasió a la plaça rector Ferrer. Interpretaran versions en acústic de grups de rock català com Lax'n Busto, Els Pets o Gossos, i de cantautors com Lluís Llach o Joan Manuel Serrat. Aquesta actuació s'havia de fer el passat dia de Sant Jordi i es va haver de suspendre a causa de la pluja.

Un cop finalitzi aquest concert, a les vuit del vespre començarà un recorregut fins a la plaça Campdenmàs on es podrà veure 'Ahir encara era primavera', un espectacle poètic, visual i literari al voltant de la idea d'aquesta estació com a un procés transformador de matèria. Les seves autores són les olotines Mercè Domènech i Esther Roca.

Finalment, Les Kioscoeurs s'encarregaran de tancar la celebració amb 'Jour le fev', un espectacle musical amb quatre artistes a escena que actuen i fan música a la vegada. Serà a les deu de la nit a la plaça Rector Ferrer.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
 
Enlaces recomendados: Premios Cine