El domingo día 30 ás 12 h está previsto un showcooking con menú degustación maridado cos viños da Adega Edmun do Val da man da sumiller tudense Olalla Ruibal. Mentres o chef tudense Isaac Míguez Viana, propietario de Gastrobar Emma, elaborará ensalada semifría de cabaza, rissoto de cabaza asada, figos e gorgonzola, e tarta de cabaza e cenoria cuberta de chocolate chantilly.

A las 13:30 h habrá sesión vermú coa actuación musical del grupo Kmzero.

Xa pola tarde, a partir de las 18:00 h, será el lugar de los últimos showcookings de Feira. O primeiro deles será a cargo de Raquel e Elena Alonso Galván de Cociñarte que elaborarán Taco cochino con cabaza encurtida e brotes ternos e callos vegui con cabaza curada ao pimentón da Vega, maridado esta vez con cervexa artesanal de cabaza de Adrián Vila. O segundo será un showcooking doce da man do mestre pasteleiro tudense Óscar Romero que elaborará Mufins de cabaza con topping de chocolate , crema de queixo e manteiga

Para participar en el obradoiro infantil de cociña y en los diferentes showcookings, es necesaria una inscripción previa precisa en la Oficina de Turismo de Tui , co teléfono 677 41 84 05 ou no correo turismo@tui.gal , ata o day do event ou ata cover prazas que son limitadas.

Como fin de fiesta, o domingo ás 20:00 h habrá conxuro, queimada e castañas asadas.

Amais, este fin de semana poderase desfrutar de diversos pratos elaborados con cabaza na hostalería local.