Cervela: tradición e innovación
Pan Cervela estará presente na tradicional degustación do domingo 21 de maio no marco da XLIX Festa do Salmón de A Estrada. Será un dos dez negocios locais que ofrecerán as súas elaboracións no día grande da cita gastronómica. Pan de pita con salmón e verduriñas e rulo de masa quebrada con pimentón, sésamo, salmón, tomate seco e crema de queixo serán as súas aportacións ao evento.
Con máis de 60 anos de longa experiencia e tradición, Pan Cervela tamén se atreve a confeccionar produtos mais novidosos, coma o pan de noces, multicereais, baguettes, baquettinas, chapata e especiais para celíacos. As empanadas de millo e trigo destacan entre a ampla opción de empanadas que Pan Cervela produce. A empanada de millo é un referente na comarca, sendo sen dúbida un dos produtos máis demandados.
Máis info: Avda. de Pontevedra, 101, 36680 A Estrada |Tel. 986570394 | Email: info@pancervela.com
- El gemelo de Inditex que vigila el clima
- Mi deseo es que Rodman Polyships no decaiga, aunque yo ya no esté aquí
- Stellantis Vigo conjugará hasta 2030 la producción del actual 2008 y el nuevo modelo eléctrico
- EiDF ficha a la directora corporativa del Real Club Celta de Vigo
- Los formados en carreras STEM y ciencias sociales rozan el pleno empleo en Galicia
- El director de Stellantis Vigo ve “difícil” superar la producción de 2023 tras los más de 60 turnos cancelados
- La Policía Nacional estrecha el cerco sobre el expropietario de Hiperxel: “Novas caerá”
- ¿Trabajar 1.765 años para alcanzar al CEO? Los sindicatos de Stellantis Vigo, contra el "megasueldo" de Tavares