Os "Larpeiros" preparan hoxe churrasco, un clásico do verán para gozar ao aire libre

O cociñeiro convidado, Carlos Parra, preparará tamén arroz con pementos

05.09.2016 | 01:22

O programa da Televisión de Galicia "Larpeiros" comezará hoxe (22.05 horas), coma sempre, cunha animada conversa, nesta ocasión sobre as comidas ao aire libre e como prestan no verán, unha estación excelente para gozar da contorna.

En Galicia, inventouse un dos pratos para comer fóra da casa e coas mans: a empanada. De carne, de xoubas, de bonito, de bacallau, de zamburiñas ou de congro, hai sabores para todos os gustos. Pero, ademais, tamén hai outros moitos pratos perfectos para gozar ao aire libre, coma o popular polbo á feira, as sardiñas asadas, típicas do San Xoán, e, por suposto, o churrasco, unha comida habitual nos encontros estivais con amigos.

Ao falar de churrasco, ao cociñeiro convidado Carlos Parra ocorreráselle unha idea para xantar. Coa axuda de Lola, vai preparar un prato de altura para comer ao aire libre: churrasco ao forno e arroz con pementos.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Calendario laboral y escolar 2017/2018

Calendario laboral 2018 en Galicia

Calendario Laboral 2018 en Galicia

Aquí tienes a tú disposición todos los días festivos en  Vigo y en Galicia , así como el Calendario escolar 2017/2018 .

 

 

GALICIA EN VINOS

Galicia en Vinos

Todos los vinos de Galicia

Consulta aquí todos los vinos de las cinco denominaciones de origen de Galicia


Enlaces recomendados: Premios Cine