"Master class" de elaboración de pinchos aos cociñeiros do concurso Caldelas Tapas

Estivo a cargo do chef Miguel González

16.06.2017 | 03:19
O chef, xunto co alcalde eos cociñeiros do concurso. // Fdv

Os profesionais da cociña que participarán na terceira edición do concurso Caldelas Tapas, que se celebrará durante as noites de venres do mes de xullo, participaron onte nunha clase maxistral en elaboración de pinchos, organizada polo Concello de Ponte Caldelas co obxectivo de contribuír a orixinalidade e calidade das elaboracións.

A master class estivo a cargo do chef ourensán Miguel González Quintela, que conta cun currículo no que destaca o seu paso polos restaurantes Akelarre, de Pedro Subijana, e Zarautz de Karlos Arguiñano. Foi gañador do concurso de pinchos de Ourense.

O alcalde, Andrés Díaz, asistiu ao comezo da sesión e aproveitou a ocasión para saudar e desexar sorte aos cociñeiros participantes neste curso intensivo. Destacou o apoio constante á hostalería local.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Calendario laboral y escolar 2016/2017

Calendario laboral 2017 en Galicia

Calendario Laboral 2017 en Galicia

Aquí tienes a tú disposición todos los días festivos en  Vigo y en Galicia , así como el Calendario escolar 2016/2017 .

 

 
Enlaces recomendados: Premios Cine